(Leiderschaps)Talent

Talent for Care heeft zich ten doel gesteld om (leiderschaps-)talent te binden en boeien voor de zorg. Dit vanuit de visie dat talentvolle mensen een voorwaarde zijn voor succesvol opereren van zorgorganisaties. Het (h)erkennen, ontwikkelen, inzetten en verbinden van talent is waar Talent for Care zich dagelijks mee bezig houdt. Dit op verschillende niveaus. Van net afgestudeerde starters tot aan ervaren zorgprofessionals.

Tekengebied 1@t4c
TRAINEESHIP

Het 2-jarige traineeship is een aantrekkelijke start voor veelbelovende young professionals. In teams van 8 personen doorlopen ze een intensief ontwikkeltraject, waarin ze werken aan persoonlijke groei en het vergroten van hun impact. Tegelijkertijd gaan ze in opdrachten van 6-12 maanden aan de slag projectleider, beleidsmedewerker, adviseur of teammanager. Zo kunnen ze proeven aan verschillende organisaties, rollen en ontdekken ze waar hun talent het beste tot uiting komt. Tegelijkertijd bouwen ze een netwerk op met allerlei mogelijkheden en mooie ‘uitstroom’plekken voor de langere termijn. Ben je geïnteresseerd in dit concept en de mogelijkheden om één van deze jonge honden bij jou in te zetten en/of aan je te binden? Wij horen het graag!

Tekengebied 1@t4cplus
PLUS

In veel zorgorganisaties is reeds talent aanwezig dat zich in de loop der jaren heeft weten op te werken naar sleutelposities. Vaak vanuit de zorgpraktijk of vanuit een bewuste carrièreswitch naar de zorg. Zeer gedreven ‘mid-career’ professionals die toe zijn aan verdieping en verbreding van hun kennis, vaardigheden en netwerk. Met het PLUS traject willen we dit talent de mogelijkheid bieden om zich verder te ontplooien en zo hun impact op persoonlijk, team- en organisatieniveau te vergroten. Loopt er binnen jouw organisatie zulk talent rond en gun jij hem of haar zo’n traject? Laat het ons dan weten!

Tekengebied 1@t4cml
MEDISCH LEIDERSCHAP TRAJECT

Het werk van medische professionals verandert. Naast inhoudelijke kennis en vakmanschap moet er steeds meer ook worden rekening gehouden met een complex krachtenveld. Zakelijk en persoonlijk leiderschap zijn nodig om in balans te blijven en succesvol te zijn. Nog steeds vormen medici het hart van veel zorgorganisaties en daarom hebben we voor deze groep een apart ‘medisch leiderschap’ traject ontwikkeld. Ben je nieuwsgierig wat zo’n medisch leiderschapstraject voor artsen binnen jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Sinds 2008 actief in de zorg.

Wil je meer weten over het aantrekken, inzetten, ontwikkelen van Talent? Laat het ons weten…
contact
Elzensteeg 4, 3111 BE Schiedam
INFO@TALENTFORCARE.NL
06 – 31 93 35 56