Passie voor de zorg en ambitie om hét verschil te maken?
Ben jij de young professional die het verschil wil en durft te maken in de zorgsector? De professional die zichzelf verder wil ontdekken en aan de slag wil als (project)manager, adviseur of beleidsmaker? Ben je jonger dan 30 jaar? HBO of WO Diploma? Maximaal 3 jaar werkervaring? En heb je passie voor de zorg?
Dan is Talent for Care dé plek om jouw TALENT tot uiting te laten komen. Wij zijn het hele jaar door op zoek naar jong, fris en gedreven leiderschapstalent voor ons 2-jarige traineeship, bestaande uit uitdagende opdrachten in de zorg, een intensief ontwikkeltraject, netwerkactiviteiten en meer…

Heb jij het Talent for Care DNA?

Nieuwsgierig geworden? Wij zijn op zoek naar:

  • HBO + / academisch werk- en denkniveau
  • Bewezen affiniteit met- en visie op de zorg en scherpe blik op bedrijfsprocessen
  • 1 – 3 jaar werkervaring en jonger dan 30 jaar
  • Fulltime beschikbaar

Functie:
Bij Talent for Care besteed je gemiddeld 2,5 dag per maand aan het ontwikkeldeel. Op de andere dagen ben je als Talent aan de slag bij één van de zorg(gerelateerde) organisaties binnen ons netwerk. In de 2 jaar voeren Talenten gemiddeld 3 opdrachten bij verschillende zorg(gerelateerde)organisaties uit. Deze opdrachten kunnen zowel op management- als op projectmanagement-, beleid- en adviesvlak zijn.

Wat bieden wij?
Een inspirerende omgeving en de mogelijkheid om in 2 jaar tijd meerdere zorgorganisaties en verschillende functies te verkennen. Tegelijkertijd wordt er in je persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd, zodat je na 2 jaar in staat bent om te kiezen voor een sleutelpositie die écht bij je past.

Daarnaast:

  • Een marktconform salaris
  • 40-urige werkweek
  • Verschillende extra activiteiten, zoals netwerkevenementen, kennissessies, teamevenementen, sportevenementen, etc.

Pas jij binnen ons profiel, voldoe jij aan bovenstaande T4C competenties en gaat jouw bloed sneller stromen van het verbeteren van de zorg? Stuur dan jouw CV, motivatie en toekomstvisie op de zorg (max. 200 woorden) naar Inge Besten of via onderstaand formulier!

Team 14 start zomer 2019.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Solliciteer dan voor 31 maart 2019.

Upload je CV, motivatie en toekomstvisie. Je kunt hieronder eventueel nog een korte toelichting kwijt.

Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens.