Passie voor de zorg en ambitie om hét verschil te maken?
Ben jij de young professional die het verschil wil en durft te maken in de zorgsector? De professional die zichzelf verder wil ontdekken en aan de slag wil als (project)manager, adviseur of beleidsmaker? Heb je maximaal 3 jaar werkervaring? HBO of WO Diploma? En heb je passie voor de zorg?
Dan is Talent for Care dé plek om jouw TALENT tot uiting te laten komen. Wij zijn het hele jaar door op zoek naar jong, fris en gedreven leiderschapstalent voor ons 2-jarige traineeship, bestaande uit uitdagende opdrachten in de zorg, een intensief ontwikkeltraject, netwerkactiviteiten en meer…

Heb jij het Talent for Care DNA?

Nieuwsgierig geworden? Wij zijn op zoek naar:

 • HBO + / academisch werk- en denkniveau
 • Bewezen affiniteit met- en visie op de zorg en scherpe blik op bedrijfsprocessen
 • 1 – 3 jaar werkervaring
 • Fulltime beschikbaar

Functie:
Bij Talent for Care besteed je gemiddeld 2,5 dag per maand aan het ontwikkeldeel. Op de andere dagen ben je als Talent aan de slag bij één van de zorg(gerelateerde) organisaties binnen ons netwerk. In de 2 jaar voeren Talenten gemiddeld 3 opdrachten bij verschillende zorg(gerelateerde)organisaties uit. Deze opdrachten kunnen zowel op management- als op projectmanagement-, beleid- en adviesvlak zijn.

Wat bieden wij?
Een inspirerende omgeving en de mogelijkheid om in 2 jaar tijd meerdere zorgorganisaties en verschillende functies te verkennen. Tegelijkertijd wordt er in je persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd, zodat je na 2 jaar in staat bent om te kiezen voor een sleutelpositie die écht bij je past.

Daarnaast:

 • Een marktconform salaris
 • 40-urige werkweek
 • Verschillende extra activiteiten, zoals netwerkevenementen, kennissessies, teamevenementen, sportevenementen, etc.

Kennismaken?

Pas jij binnen ons profiel, voldoe jij aan bovenstaande T4C competenties en gaat jouw bloed sneller stromen van het verbeteren van de zorg? Neem dan contact met ons op! Dit kan door een mailtje / telefoontje:

MAIL STUREN

BELLEN

AANMELDEN BORRELMOMENT 28 augustus 2023

OF SOLLICITEER DIRECT (volgende proeverij 31 augustus 2023)

Tijdens het borrelmoment kun je al je vragen stellen, maak je kennis met oud-trainees en kun je de sfeer proeven bij Talent for Care.

Mocht je direct willen solliciteren dan ontvangen we graag jouw CV, motivatiebrief en jouw toekomstvisie op de zorg via het formulier hieronder of via recruitment@talentforcare.nl. Dus: hoe ziet de zorg er – als het aan jou ligt – in 2050 uit? (ong. 200 woorden). Dit kan via onderstaand formulier. Deze zullen we dan bekijken en bij een positieve indruk je uitnodigen voor onze eerstvolgende Talentproeverij op 31 augustus 2023. Een kennismaking van beide kanten met een Talentmanager, een coach en één van onze trainees.

Je kunt op elk moment solliciteren! Neem contact op over de start van het volgende team. 

Upload je CV, motivatie en toekomstvisie. Je kunt hieronder eventueel nog een korte toelichting kwijt.

  Toegestane bestanden om te uploaden zijn pdf en Word-bestanden en afbeeldingen van max. 12mb per stuk.

  Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens.