solliciteren TRAINEESHIP
Passie voor de zorg en ambitie om hét verschil te maken?
Ben jij de young professional die het verschil wil en durft te maken in de zorgsector? De professional die zichzelf verder wil ontdekken en aan de slag wil als (project)manager, adviseur of beleidsmaker? Heb je maximaal 3 jaar werkervaring? HBO of WO Diploma? En heb je passie voor de zorg?
Dan is Talent for Care dé plek om jouw TALENT tot uiting te laten komen. Wij zijn het hele jaar door op zoek naar jong, fris en gedreven leiderschapstalent voor ons 2-jarige traineeship, bestaande uit uitdagende opdrachten in de zorg, een intensief ontwikkeltraject, netwerkactiviteiten en meer…

Heb jij het Talent for Care DNA?

Nieuwsgierig geworden? Wij zijn op zoek naar:

  • HBO + / academisch werk- en denkniveau
  • Bewezen affiniteit met- en visie op de zorg en scherpe blik op bedrijfsprocessen
  • 1 – 3 jaar werkervaring
  • Fulltime beschikbaar

Functie:
Bij Talent for Care besteed je gemiddeld 2,5 dag per maand aan het ontwikkeldeel. Op de andere dagen ben je als Talent aan de slag bij één van de zorg(gerelateerde) organisaties binnen ons netwerk. In de 2 jaar voeren Talenten gemiddeld 3 opdrachten bij verschillende zorg(gerelateerde)organisaties uit. Deze opdrachten kunnen zowel op management- als op projectmanagement-, beleid- en adviesvlak zijn.

Wat bieden wij?
Een inspirerende omgeving en de mogelijkheid om in 2 jaar tijd meerdere zorgorganisaties en verschillende functies te verkennen. Tegelijkertijd wordt er in je persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd, zodat je na 2 jaar in staat bent om te kiezen voor een sleutelpositie die écht bij je past.

Daarnaast:

  • Een marktconform salaris
  • 40-urige werkweek
  • Verschillende extra activiteiten, zoals netwerkevenementen, kennissessies, teamevenementen, sportevenementen, etc.

Kennismaken?

Pas jij binnen ons profiel, voldoe jij aan bovenstaande T4C competenties en gaat jouw bloed sneller stromen van het verbeteren van de zorg? Neem dan contact met ons op! Dit kan door een mailtje / telefoontje:

MAIL STUREN

BELLEN

Mocht je daadwerkelijk een keer ‘live’ kennis willen maken dan ontvangen we graag jouw CV, motivatiebrief en jouw toekomstvisie op de zorg. Dus: hoe ziet de zorg er – als het aan jou ligt – in 2050 uit? (ong. 200 woorden). Dit kan via onderstaand formulier. Deze zullen we dan bekijken en bij een positieve indruk je uitnodigen voor onze eerstvolgende Talentproeverij. Een soort meet & greet met één van onze Talentmanagers en één van onze trainees.

Aankomende startmomenten traineeship:

Beoogde start team 19 zomer 2022

Upload je CV, motivatie en toekomstvisie. Je kunt hieronder eventueel nog een korte toelichting kwijt.

    Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens.