HET PLUS TRAJECT

KENNISMAKINGSSESSIE

Het moment om collega PLUS deelnemers te ontmoeten. Kennismaken met: deelnemers, hoofdtrainer, teamcoach en individuele coaches. Er wordt een start gemaakt met het theoretisch kader rondom ‘Leiderschap’ en we staan stil bij de individuele persoonlijkheden aan de hand van Insights-profielen en zoomen in op het ‘PLUS-Team wiel’.

INDIVIDUELE COACHING

Samen met een individuele coach ga je aan de slag met jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling: ken je jouw drijfveren, je talenten en valkuilen, je ambitie en ken je die van je omgeving?; hoe ben je in staat je omgeving te beïnvloeden?, etc. Met je coach vertaal je de inspiratie en inzichten opgedaan tijdens het collectieve deel naar je eigen praktijk en ontwikkelpad.

INTERVISIE

Echt leren van en met elkaar aan de hand van jullie eigen concrete ervaringen. Daarbij zoeken naar oplossingen voor vragen uit jullie praktijk, door middel van luisteren en reflecteren binnen een afgebakende tijd. Programmacoördinator stimuleert dit proces en is betrokken bij de kick-off van de intervisie.

INSPIRATIESESSIES

Verdieping en verbreding rondom een met het PLUS-Team gekozen thema. Gedurende 2 dagen op locatie aan de slag met de expert rondom het thema. Bij elke inspiratiesessie staan 2 dagdelen in het teken van verdieping en 1 dagdeel wordt er gewerkt aan reallife casuïstiek. Waarmee inhoud vertaald wordt naar werkende ideeën, (gedrags-)verandering en resultaat.

TALENTENMARKT

Gedurende het traject wordt elke PLUS deelnemer gestimuleerd zijn/haar talent te delen op de ‘talentenmarkt’. Om leren van elkaar te activeren, maar ook om zelf bewust te worden van de talenten (inhoud/expertise, vaardigheden/skills) die je hebben gebracht waar je nu staat. En natuurlijk ook goed om je vaardigheden als inspirator (voor een groep staan) verder te ontwikkelen. Ook bestaat de mogelijkheid om talenten intensiever te delen middels meeloopdagen, uitwisselstages, etc. Deze mogelijkheden worden gedurende het traject geïnventariseerd en georganiseerd.

TRAINING LEIDERSCHAP

Met het PLUS-Team, onder begeleiding van teamcoach, ga je gedurende ruim 3 dagen aan de slag met persoonlijk leiderschap. Een confronterende, impactvolle, heftige maar oh zo leerzaam onderdeel van het PLUS traject.

PLUS-PROJECT

Met elkaar gaan PLUS deelnemers aan de slag met een sector brede uitdaging. Een uitdaging die de deelnemers zelf creëren. Een uitdaging met een overstijgend karakter, strategische impact en met een resultaat dat daadwerkelijk tot sectorgroei gaat leiden. Persoonlijke- en teamgroei vormt uiteraard de rode draad tijdens dit project.

AFSLUITING

Afsluiting van het traject vindt plaats een jaar na de start. Met betrokken partijen blikken we terug op de individuele- en teamgroei. Ook presenteren PLUS deelnemers de resultaten van het PLUS-project aan stakeholders. Met elkaar zorgen we voor een feestelijke en passende afsluiting van een waarschijnlijk mooi jaar!

PLUS
Ben jij als ervaren (zorg) manager, adviseur of professional toe aan verbreding en verdieping van jezelf en je (zorg)netwerk? Dan is Talent for Care PLUS wellicht iets voor jou!

 

Met dit unieke ontwikkeltraject, gericht op de brede zorgsector, leiderschapsontwikkeling en netwerkleren, draagt Talent for Care PLUS bij aan het mooier, leuker, effectiever en bovenal beter maken van de zorgsector. Door Talent for Care PLUS werk je aan: persoonlijke-, organisatie- & netwerkgroei!

 

Met Talent for Care PLUS (h)erkennen, ontwikkelen en verbinden we de (leiderschaps-)talenten van managers en stafprofessionals, toppers in het midden- en hoger kader die toe zijn aan verbreding, uitdaging en aanscherping.
PLUS TEAM 4
Hanne Buizer- Rijksen
Hanne Rijksen
Onderwijscoördinator en docent Klinische Technologie - Erasmus Universiteit Rotterdam / Arts/Medisch leider diagnostische onderzoeken- Star-SHL
Janneke Beukema
Janneke Beukema
Marketing en Communicatie adviseur
Zorgwaard
Fotografie Gertjan van Ginkel 06-2021 -39
Jethro Hardeman
Innovatie expert | Spreker | Trainer | Podcaster | Owner Innovatiestarters.nl
Kjersti Extercatte
Kjersti Extercatte
Manager Communicatie, Zorg en Kwaliteit
GGZ Rivierduinen
Marijke Dekker
Marijke Dekker
Manager kortdurend verblijf
Stichting Humanitas
TalentForCare_Plus_Team4_IMG_3954
Mechteld Bentinck
Regiomanager
Bergman Clinics B.V.
PLUS TEAM 3
TalentForCarePLUSteam3_Tessa_8560-3
Tessa Westendorp
Tessa Westendorp Coaching & Advies
TalentForCarePLUSteam3_Krijn_8608-5
Krijn Kouijzer
Interim & Advies Ferrum Healthcare
TalentForCarePLUSteam3_Daphne_8545-2
Daphne van Zuilen
Adviseur / Trainer / Coach Daphne van Zuilen
TalentForCarePLUSteam3_Maarten_8615-6
Maarten Mensink
Anesthesioloog Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie
TalentForCarePLUSteam3_Paula_8538-1
Paula van der Giessen
Manager Zorg & Welzijn Humanitas
TalentForCarePLUSteam3_Joost_8639-7
Joost Geerlings
Adviseur Care Intrakoop
TalentForCarePLUSteam3_Jeroen_8595-4-2
Jeroen Kloosterman
Senior Adviseur / Programmamanager Auris
PLUS TEAM 2
yvonne
Yvonne Geraets
Manager Horeca & Facilitair BrabantZorg
lian
Lian Traa-van Spijk
Inkoper/productmanager Intrakoop
conny-web
Conny Feteris
Manager Zorg & Welzijn Stichting Humanitas
ottolien
Ottolien Bos
Account Manager Medische Systemen Olympus NL
jacco
Jacco van Dijk
Teamleider Thuiszorg Rivas Zorggroep
hein
Hein Witlox
Trainer, Coach & Opleidingsadviseur Hein Witlox Training & Advies
sjoerd
Sjoerd Hilkhuijsen
Senior Adviseur Maasstad Ziekenhuis
ORGANISATIE
JENNEKE zw
Jenneke Ewals
Programmamanager & coach
Marianne Koene
Marianne Koene
Teamcoach & coach
WENDY zw
Wendy Ruijgrok
Programma Coördinator & coach
volg ons overal
Passie voor leiderschap in de zorg! Jong, fris en vooruitstrevend op het gebied van talentontwikkeling in de zorg.
contact
Elzensteeg 4, 3111 BE Schiedam
INFO@TALENTFORCARE.NL
06 – 31 93 35 56
over het plus traject
Duur: 1 jaar
Start: begin 2021
Tijd: +/- 20 uur per maand
Waar: binnen het netwerk van Talent for Care opdrachtgevers
Investering: € 850,- per maand (excl. arrangementkosten)