Jeroen Kloosterman

Senior Adviseur / programmanager Auris

Jeroen is een allround bedrijfskundige met toewijding aan de (semi) publieke sector. Het aantrekkelijke van de publieke sector zijn de uitdagende vraagstukken. Als er een vraag speelt is het zelden via één weg oplosbaar.

Jeroen werkt inmiddels 6 jaar bij de Koninklijke Auris Groep. Uitzonderlijk lang voor zijn doen, hiervoor heeft hij steeds 2/3 jaar gewerkt bij organisaties in het sociale domein. Het liefst werkt hij aan projecten met een concreet resultaat. Dat geeft voldoening. Vaak gaat het om een combinatie van organisatie, informatie en financiën. Een handige combinatie bij tactische en strategische sturingsvragen en organisatieveranderingen. Bij Auris heeft Jeroen gewerkt als adviseur bedrijfsvoering, business controller en kwaliteitsadviseur.

Ongeveer 2 jaar geleden merkte hij dat zijn groei stagneerde en was hij zoekende naar ‘wat nu’? De vraag ‘wat past mij?’ was het vertrekpunt voor de start van het Plustraject van Talent for Care. Het traject heeft veel gebracht. In eerste instantie een flinke confrontatie. Hij merkte op dat hij in een rijdende trein was gestapt waarover hij de regie was verloren. Het traject en de enthousiaste groep van mensen (team én organisatie) heeft ervoor gezorgd dat dit perspectief snel draaide en er ruimte ontstond om aandacht te geven aan zijn talenten.

Natuurlijk de analytische kant die hem zo eenvoudig past. Maar ook steeds meer de speelse kant, zorgen dat er ruimte is voor ontspanning, een goede grap, een kleine improvisatie. Dat bij voorkeur in teamverband, want in verbinding ontstaat veel moois en haal je meer uit jezelf. Op dit pad gaat Jeroen graag door, de weg in contouren met een brede horizon.