Marijke Dekker

Manager kortdurend verblijf - Stichting Humanitas

Marijke is spontaan, enthousiast en ondernemend. Op dit moment is Marijke Manager kortdurende zorg bij Stichting Humanitas. Marijke is van huis uit verpleegkundige, maar al heel snel werd zij leidinggevende. Ze merkte al snel dat het leiding geven iets was wat ze leuk vond en haar goed lag! Marijke werkt al lange tijd bij Stichting Humanitas. Door haar ondernemende en enthousiaste karakter heeft zij hier al veel grote projecten mogen trekken en veel verschillende functies mogen bekleden. Elke keer bewees zij zichzelf door het project binnen de gestelde termijn goed af te ronden. Binnen Stichting Humanitas krijgt zij hierdoor veel vertrouwen om de projecten op haar manier uit te voeren, iets waar ze hard voor heeft gewerkt!

In 2016 kwam Marijke al in aanraking met het Talent for Care PLUS programma. Ze zat toen 5 jaar op dezelfde functie, dat liep goed en ze wilde graag meer. De directeur van Stichting Humanitas gaf aan dat zij eens met Jenneke moest gaan praten, dat was voor het eerste PLUS-team. Echter werd Marijke in 2016 zwanger van een tweeling en moest het PLUS-traject even op pauze. Nu zit Marijke weer in een fase waarin ze meer wil, waarbij het PLUS traject haar kan helpen bij wat haar volgende stap kan zijn! Het mooie aan het PLUS traject vindt Marijke het feit dat je met gelijkgestemde, die ook al langer meedraaien in de zorg aan de slag gaat. Je krijgt inzicht in hoe iedereen iets anders aanvliegt en leert meer van andere organisaties.

Marijke heeft een passie voor kwaliteit en innovatie en heeft een warm hart voor de zorg. Ze vindt het belangrijk dat de mensen die afhankelijk zijn van zorg, ook daadwerkelijk de beste zorg kunnen krijgen. Marijke raakt geïnspireerd van mensen die aan de slag gaan met innovaties, nieuwe ideeën oppakken en uitwerken! In haar werk wordt Marijke vooral enthousiast als zij met andere mensen mag werken en wat nieuws kan gaan neerzetten.

Iets waar Marijke van droomt in de zorg; meer hospitality in de zorg. Het stukje welzijn is erg belangrijk in de zorg, de faciliteiten creëren die je thuis ook hebt. Het zou mooi zijn als dat goed geregeld is overal! Ook in de kortdurende zorg.