Kristel van Houwelingen

Talentmanager - Talent for Care

Kristel is een enthousiaste, optimistische en energieke dame met een juridische achtergrond. Door haar werk in een verzorgingshuis tijdens de bachelor Rechtsgeleerdheid is haar interesse in de zorg gewekt, wat er toe heeft geleid dat ze gekozen heeft voor een master Gezondheidsrecht. Voor Kristel is het belangrijk om werk te doen dat er voor haar toe doet, dat is haar drive om in de gezondheidszorg te willen werken. Of zoals ze het zelf verwoord: “wat mij aantrekt aan de sector is dat het actueel, maatschappelijk relevant en continu in ontwikkeling is.”

Pro-actief, betrokken, gedreven, open en flexibel zijn kenmerkend voor Kristel. Daarnaast beschikt ze over uitstekende communicatievaardigheden. Kristel is gemakkelijk in de omgang. Door de  combinatie van haar oog voor de behoefte van anderen en/of de organisatie en haar overtuigingskracht weet zij haar doel te bereiken. Ze is gericht op samenwerking en betrekt anderen bij het behalen van het beoogde resultaat.

Na het behalen van haar master is ze er nu klaar voor om haar persoonlijke kwaliteiten, kennis en achtergrond in te zetten in de praktijk.